Terima kasih!

Hit Counter

Wednesday, February 22, 2012

pendapat


hmm . today , aku nak bagi pendapat sikit .
HEHEHE.
aku nehh bukan lahh baik sangat ke ape ke kan .
 korang tak sakit hati ke bile tengok some artis Melayu yang pakai seksi ?
sebab tue laa aku malas sangat nk ikut prkembangan mereka
Sakit Hati
pakaian mereka mengalahkan orang Hollywood and Kpop.
Lepas dahh jadi isu barulahh nak cakap
" saya cume ikut tema " " saya tak sempat nak try baju tue " " saya hormati majlis "
DUHHH =='
abes tue , perintah Agama kite, tak ikut pulak ?
malu laa sikit kalau bagi alasan yang tak munasabah ue . 
p/s: Marilahh kite renung-renungkan dan Selamat Beramal .