Terima kasih!

Hit Counter

Wednesday, January 18, 2012

Hurt


.ape sala aku ekk sampai kau buat aku mcm nehh ? wehh . kalau bukan sebab kawan , kau fikir aku ade mase dn tenage ke nak fiki pasal perasaan kau . bagus laa lepas tue kau post mcm tue kat FB kau , jelas sngt wehh . aku pun daa tak peduli lagi kau nak buat ape laa sengall . aku nak enjoy life okeyy . sbb aku penadd laa fiki kan perasaan orang sedangkan tak dea orang nak fiki dan faham perasaan aku . iye laa, aku dperlukan time susaa jea . tak pea , aku redha . satu jea tempat aku nak mengadu sekarang , bukan balai polis , bukan balai bomba , bukan pejabat pos . tapi dekat ALLAH ;D