Terima kasih!

Hit Counter

Friday, September 30, 2011

.secret

.wassup ! lame rase nye tak update blog nehh. jangan risau beb ! lagi 45 hari nak SPM ! so, for the next few weeks , i gonna pay my FULL attention on my study, after that baru start blogging balik. okeyy.
.nehh just wanna says yang tadi pegi rumah kenduri kawan. and i've been acting so idiot ! ade ke mmber pnggl leh wat donno jea? jahat kan aku? sebenarnye, aku nak buat kenyataan nehh. aku tak sombong au! aku tak nak laa mmber sekolah rendah cakap aku sombong. actually, aku nehh ade mslh komunikasi sikit. bukan aku nehh bisu ke ape. mslh yang mcm nehh. aku dh jadi PEMALU. haha. serious nehh , aku tak tipuu ! kat high school nehh pun aku bertegur dgn orng yang rapat dgn aku jea. dengan yang kurang rapat nnti aku hilang point nak bercakap. SORRY sngt sngt. sejak ble jd mcm nehh pun aku tak thu laa. bukan nak ckp aku dah tak rapat dengan mmber sekolah rendah. cume , maybe sbb faktor jarang jumpe kot. tue yang segan aku lagi bertambah. HAA. soo, jangan salah faham yea ! aku akan cube perbaiki diri nehh. akan berusaha meluangkan masa selepas SPM aku dengan merapatkan semula hubungan yang semakin berjauhan nehh. :) Harap tidak berkecil hati dengan aku yeaah ! SALAM :D