Terima kasih!

Hit Counter

Saturday, May 21, 2011

kaka :)

.kakak , cisss ! macam nk mu*tah. haha. sebab aku tak biase panggil die 'akak'. panggil ALONG, sbb die lebih serupe mcm 'along' . haha. yang mane? mesti laa yang kurang cantik sikit dari aku ue (joke =="). yang pakai baju stripes ue (act, ue baju adik kami). yang lain? ue sume BFFs die laa. act, sume sekali ade 10 orng, campur die 11 laa. mcm aku jugak laaa. tapi aku 10. kalau aku SLC, akak aku Pelangi Petang. kenape citer pasal die? sebab die dah nak masuk U. sedih? entahlaa. sedih laaa sengal ! die la satu satu nye akak aku wehh. walau mcm mne teruk pun kiteorng 'gado gado' comel, die tetap satu satu nye akak aku. iye laa, 4 tahun bersame. makan,tido,baju,mainan berkongsi due orang selame 4 tahun ( sblm dtng adik baru ==", haha) mane tak terase sehh. lepas U , keje, pas ue kawen. lagi lahh. ape pun, aku nk wish die, Best Of Luck kat sane nanti. studyy rajin rajin. jangan tinggal solat . okey laa. tue jea nak cakap.lastly, doakan aku susuli kau ehh.and doakan jugakk BFFs aku termasuk aku jadi mcm Pelangi Petang :)

p/s: kau kat sane jangan makan coklat jea, kang balik mcm sumo.