Terima kasih!

Hit Counter

Wednesday, March 16, 2011

friends

.topic for today: friends
.yeah !
.tak kesah laa kau tue kawan sekolah rendah ke menengah aku, selagi kau rase kau best buddy aku, aku dedicate this entry untk korang ! yeah! tak yah pandang orng lain, untk korang nehh.
.thanks for always be there with me, no matter senang atau susah. korang always give me hope when I started to give up with myself.
.bagi aku, tak ade istilah kawan lame. sbb kawan tue always been FOREVER. yeah. memang admit yang both kite yang berkawan mase sekolah rendah now nehh lebih rapat dgn mmber sekolah menengah. even major sume dahh ade BFFs sendiri. but it doesn't mean y kite nehh tak lehh berkawan. we'll always be friends yeah ! seronok tahu kawan dengan korang? seronok sngt jumpe kawan mcm korang. kalau jumpe aku nehh, jangan laa tak tegur. aku nehh hanye mmpu tersenyum sbb since aku naik sek men nehh, aku jadi pemalu tahu ! aku bukan tk nk tegur , tapi aku nehh ade masalah dengan keyakinan diri. MUAHAHA.
okey, keeps on reading
then. aku nk ceer pasal BFFs aku kt skolah menengah nehh. SLC ! syng korang laa. HAHA. mmg brani laa ckp syng kat sini. kalau depan depan, ade kang yang penuh longkang dgn muntah. HAHA ;D. (serious nehh!). nk ckp nehh , even kite bukan gang gang yanh havoc or market or so what ever. I DON'T CARE. sbb kite berkwn bukan nk publisiti. ( ciss, mcm statement artist pulakk) . but, yeah ! thanks laa for those y jadikan kiteorng contoh or whtever. hargai sngt sngt. well, berkawan nehh mmg susah sbnrnye. sbb kite ade mcm mcm perangai kan? bohong laa klu kite tak pernah gaduh. tapi pergaduhan ue laa yg kadang kadang bagi kite pengajaran. kan kan? tue y kite mkin rapat ! HAHA ;D. ape ape pun, hope friendship nehh bertahan lame ! sampai aku kawen ade ank cucu. aku nk citer kt dieorng pasal korang . HAHA! iye laa ! 5 tahun ue berkongsi segale. ingt sekejap ke? die mcm 24/7 aku jmpe korang. HAHA ;D. btw, kiteorng ade blog kongsi kat website nehh :bestfriendsforeverlife94.blogspot.com . jangan laa segan segan nk bukak ehh?
okey than .