Terima kasih!

Hit Counter

Saturday, February 26, 2011

.Tag Q !

.hoi hoi

.mmg lame gile tak online nehh !

SPM SPM SPM !

.muahaha

.online online dapat tag Q

.sedia nak jwb?

Okeyy!

Apa benda penting dalam hidup korang?

Mp3. better tak dea phone dr Mp3 !

Benda terakhir yang korang beli gune duit korang?

.hmm, entah ! lame sangat tue .

Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

Dekat rumah jea sudaa. Tema, hmm. Hitam? Putih kot. Up to my future hsbnd laa! :D

Adakah korang sedang bercinta sekarang?

YUP ! dengan buku laa ! SPM wokk !

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

.entah, tapi orng y tidur selubung nehh byase nye setia ! muahaha.

Novel/buku/majalah terakhir dibeli?

.majalah EPOP ! (duit hutang ng teacher pun belum byr ! )

Apakah nama penuh korang?

Nur Afrina Hannani Mohamad Alim

Aka

Fiena !

Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?

Both ! sangat mesra !

Namakan orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang?

.iluvislam !

Adakah korang basuh baju korang sendiri?

.depends laa, tapi sllu basuh ngn partner laa. Nabilah rashid. Kat SAKTI ade washing machine laa !

Di manakah tempat yang betul2 korang nak pergi?

Disneyland ! and korea for sure !

Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?

.first , die kakak kawan baik saye !

.second , hari tue ade pinjam baju SPBT die

.third , muke die same sangat mcm iema (adik die)

Lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?

.bende kan?

.mp3

.diary SLC

.majalah majalah (klik,galaxie,yezz,epop)

.diary diri sendiri

.sim card !

Lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?

.KPOP !

Lima rakan Blogger yang korang nak tag:

halimah , najua , azizah , syafiqah , acha !

Okeyy ! habis sudah soalan ‘spm’ nehh.

.result kuar esok !

.thnks k.abid !

:D