Terima kasih!

Hit Counter

Wednesday, December 8, 2010

what ever

dear diary,
act, aku suda melekat dekat lappy neyh sejak pagi tadi daa ! hahahahaha ! seronok ! bukan ape, I just bace blog-blog orang ! hehehehe. best ! okey ! hari neyh last SPM ! merdeka laa akak aku ue. well, remember ! abes SPM, abes laa mase kau nak remaje okey. lepas ny jadi 20-an pulak ! aww. mcm pelik nk terima kenyataan. well, life must go on !

sekejap e!
jap jerk. !
.
.
.
deleting you from my friends list
wait, it just take a few second dude !

oo, seem like I cannot do it laa ! it possible laa to delete our friendship ! man, i'm going wayy to much ! soryy dude ! the person yng aku mean it dalam entry yang sebelum neyh, orang nye baik. sangat baik ! YOU and YOU act sangat care dekat aku. aku jerk yang lebih2. well afrina, dieorng suda besar laa ! tu laa aku nk dieorng faham perasaan aku, tapi aku tak belajar nak faham keadaan dan situasi dieorng. huh* afrina sellfish laa ! dude ! sorry s ng t 2 l aa !
other storyy for today !


wahh ! esokk my along balik ! ahh? did i've to be happy? or sad? muahahaha ! will rarely online because the 'monster' is going back ! hahahaha ! miss you so much laa akk oi ! ( aww! nk muntah jap!) well, esok kalau tak ada aral jugak nak pergi tonton wayang. hahahaha ! of course laa Narnia. kalau jadi laa. IF okey ! and sorry laa kalau entry yang baru-baru neyh suda kurang colour nye. sudaa malas nk colour-colour kan. hahhahaha ! wek wek wek . birthday adik I suda nak sampai ! hadiah? seikhlas senyuman suda !

cutyy countdown; hari ke 26
study mood; along suda NAK balik !