Terima kasih!

Hit Counter

Friday, December 3, 2010

stupid


dear diary, i fcking hate him right now! damn it ! rase nak nangis gile-gile wehh ! aku memang tak sanggup laa ! kau la ! yea ! kau ! soryy laa babitkan kau ! muahahaha ! kau memang jahat ek? aku tk tahu kenapa aku still cnnot hate kau ek? aku benci kau cakap bende2 macam ue ! kan aku da cakap dari awal , tolong laa wehh ! aku sndri tak tahu ape yang aku rase sekarang wehh. aku rase benci gile tengok ko. tapi at the same time, aku rase aku yang hodob ! kau tak sepatut nye terima kebenciaan aku. kawan-kawan kau pon same ! sorry dude ! aku tak tahu ape yang aku merepek sekarang ney. but i hate you fcking much right now. ! wait ! it suppose me to hate myself ! afrina ! i've told you soo, never cry on stupid things ! you just hurt yourself !
..............
(blur, i cnnot think right now)


tarik nafas ! slow2. fuhh*
heyy ! this is the new me ! hell yeah to the people who keep on hurting me ! well, maybe next time will be your day ! i just wanna be the OLD me. ! please !

crying

*dalam hati

fuhh*
to someone yang aku benci sngt sekarang ! wehh ! tolong jangan buat aku benci ko ! maybe ko tak nmpk ape silap kau ! yea ! i admit it. it my mistake ! i'm believing you wayy too much ! it's my mistake ! hell yeah !

to 'someone': go on with your life ! i never trust even A word from you now ! thank you for make me feel such an idiot ! hell yeah !