Terima kasih!

Hit Counter

Wednesday, November 24, 2010

halolo :)

hurm. hari neyh tak boring sngt sebab dapat tengok tv ! waa! rizma da balik sini meyh! ole2 laa :) rindu laa dekat korang ! ahad neyh lawat along lagi (biase laa nk support exam) t next year mase aku pulak. muahahahah! aku tak tahu kenapa hari neyh perut aku sakit sangt2! sakit doe! geram pulak dengan perut neyh, bukan nk bgtahu aku kenapa meragam !eyy ! geram betul. tapi tak derk perut susah gak nanti. muahhahahah (merepek)
hmmm. da satu hari neyh meyh ! kenape ek? biar laa :)
adik . adik neyh memang tak meyusahkan ! betul! maybe mmg kadang2 dieorng neyh mengade-ade, tapi nak buat mcm mne ? dieorng kan budak kecik lagi ! kecik okey. sayangi laa adik-adik korang ue ! okeyy !

NOTE:
syuhada zayadi :: weyh? asal senyapp cuti neyh ! :)) (senyap kot).

hazwani izyan :: bile kite nak start study add math neyh ! muahahahaha


(tak derk keje)



cutyy countdown: hari ke 13



study mood: krik krik