Terima kasih!

Hit Counter

Saturday, November 6, 2010

classmate♥


heyy. hahaha. tibe2 rase nk storyy pasal classmate pulak! nak dedicate ruangan neyh untuk student class 4 intan 2010! muahaha! rasa sedey pulak nak pisah kelas ngn korang next year! iye laa, sape2 yang kenal dgn aku mesti dah masak dengan perangai aku yang sangat susah sekali untuk bergaul, expecially dgn student lelaki! sangat2 susah weyh! aku tak tahu ape penyakit aku. tapi kalau bercakap mmg tak leyh nak pndng muke and mate orng bile bercakap. mmg tak boleh! xcept orng yang aku rapat. hahaha! sengaal abes kan?
huhuuhu >,<
untuk budak2 klass intan. thanks sebab sudi terima aku. baik aku, buruk aku. klu aku ade buat korang kecik2 hati ue, SORRY bnyk2! hope this friendship will remains forever laa . INTANians :)