Terima kasih!

Hit Counter

Saturday, November 6, 2010

bile.?


bile aku tak ngantuk, inilah akibat nyer.! on9 sampai sakit tengkuk! bu.tolong laa !angah lapar teramat sangat neyh. dan bile daa tak derk phone y dipegang, mmg keje chatting 24 jam. iye laa,tak payah gune wang.! esok sekolah, mate lebam2. bile cikgu tanye , "saye buat math tamb!". mmg ko nak kene hentam!
nak cakap tak derk homwerk, mmg tipu giler laa. fizik aku rase. tapi nk buat cm mane? notebook depan mate! buku masih dalam kereta! lalala :) bile nak kene hantar, baru sibuk nak after2. ini laa perangai saye. oppss! bukan.! hampir kami semua. lalala :)
macam yang semua orng kate. "tak pe, ini malam last kite!". boleh on9 sampai bute. esok pagi, sarapan ke mana, solat ke mane. lalala. teruk betol la! hehehe.okeyy. bateri notebook pon da menyale-nyale. jerit2 suruh aku tutup die. hahaha. padan laa muke !
saya sayang blog saya ! walau buruk mcm mne:)