Terima kasih!

Hit Counter

Saturday, July 3, 2010

lu blah la weyh!!!


to najua::
'' says sorry for copet your picture my dear''

my besties..
nk story cket ney...
asal? cun ak mmber2 aku? just kdding... imtsm...



ney nak story cket ...
nk citer, geng aku ney bukan lah geng yang jahat n bukan lah geng yang baik sngt pon... sedang2 aje kot... tapi kiteorng leyh jd 'kurang ajar' sket ngn orng yang tak reti nk respect kiteorng... sape2 yang pernah kene ue, sorry la sngt2... mulut kiteorng mmg pedas sket klu da emosi ue... Nak dijadikan cerita lahkan, aku sbnrnye bkn nk bg amaran ke ape ker, cume kiteorng tak suke la nak cari psl ngn orng yang senior drpd kiteorg, lg2 orng ue LELAKI.... masalahnye d sini, kiteorng TAK pernah ganggu mamat ney au... TAK PERNAH... nk sbut nme dye pon, jarang2 sekali... tapi kenapa dye nk carik pasal weyh.... weyh aku nak cakap...LU BLAH LA WEYH!!! kiteorng tak kcu hidup kau slame ney, knp nak kacau hidup kiteorng? weyh mamat... aku tak suke la cara ko...kiteorng nk amek gambo ke, ape ke, ganggu idop ko ke? gune duit ko ke? yang ko nak sound2 kiteorng ue knp? kiteorng kcu life ko ke? 2 hari kiteorng abes kan waktu maki2 ko au? ko thu ak?? klu kau tak puas hati weyh, ckp la dpn2... takat sound
dari jauh ue wat pe... adeq aku leyh wat...huh.....sakit atie tol ngn ko au!! tapi ok la, ko da 'senyap' sket lps kiteorng lawan ckp ko... klu tak mulut ko tue mcm nak makan kasut saiz15 weyh... dah 3 hari dah ko tak 'nganjing' kiteorng... kan bgos gtu.. tak yah ganggu orng...
klu yerk pon, ko tak puas hati coz ade mmber aku mnat mmber ko... KO BLAH LA WEYH... orng
mnat mmber ko, BKN KO!! lagi pon, terime kasih jerk la... mmandangkan mmber da bajet sngt la kan? trime kasih je la... bukan takat minat, tngok muke jerk kiterong da mluat... so , bende yang aku leyh ckp skung...
LU BLAH LA WEYH!!
kiteorng tak ganggu idop korang, korang tak yah kcu idop kiteorng ...
K? ade paham?
klu tak puas hati gak,,, cakap ar weyh...
k?
:D peace no war!!