Terima kasih!

Hit Counter

Saturday, June 26, 2010

sAgAcIoUs94


hmmm... arey ney aq just nk citer pasal sagacious jerk...nak cakap psl sume skali... moment2 indah, x indah, ape2 la...
SAGACIOUSQSDW94... aku pon x tahu cam ne leyh wujud name ney.. sape nyer cadangan pon aku x thu... hahahaha... yang penting form ney, adalah form yang sma2 bangun ngn jatuh ngn aku (ayat nk sedap)..hahaha... masalah? normal la stiap form ade masalah, tapi form aq ney unik sket.. dye badi.. ape yang kiteorng buat sumenye tak pernah btol.. iye la, mcm anak tiri... result pmr? paling teruk... huhuhu... maybe sebab ade cikgu yng tak puas hati ngn form ney, aku pon tak tahu.. ape pon, kpd sume cikgu2 yang pernah kecil hati dengan form ney, saye nk mintak maaf banyak2... maybe kiteorng ade wat slah yang kiteorng sendri pon x sedar.. sorry sangat2...then, pasal tukar sesi ney..macam2 aq dengar citer..itulah, inilah.. hahaha macam2.. ade gak lah yg benci membenci sesama form sndri..ney yang aku tak puas hati.. kawan2 ku, hal kecik x yah besar2kan... pasal master la, ktua aras larh... kite mmg nk pilih yang terbaik, tapi jgn smpai cara kite ue salah... kadang2 ue, mulut kene jage... kalau buleh jgn ade diantara kite yang terkecil hati gara2 jawatan ney... tengok aku ney, ukey jerk tak derk jawatan.. hahaha..leyh idop lagi jerk... lalalala... seronok lagi ue... nak ngumpat2 pon, jgn lah depan2 sangat...bohong la klu aku ckp aku x ngumpat skali, tpi pandai2 la simpan2...so, pasal bende2 kecik ney x yah la nak gemok2kan k? klu korang rase orang ue layak, sokong la dye...yang penting jgn sebab dye kawan... k? geng aku pon ade gak yang tercalon jadi master..tapi aku lek2 jerk... dak ue pon tak kesah jadi ke tidak, yang penting geng aku ue tak HIPOKRIT la... dye ttap ngn sifat 'sewel' dye ue.... x yah la HIPOKRIT2 ney... muak aku tengok ,K? JUJUR jerp ngn sume orng...

abes citer pasal jawatan... ape2 pon...sebagai warga sagacious yang gemilang, aku akan sentiasa menyokong siapa saje yang aku rase layak jadi k? kite an da besar, pandai2 la pkr.. then pasal study, aku thu form ney leyh maju... just perlukan sedikit lagi uasaha dan tawakal... form ney hebat!! k? walaupon form ney bnyk masalah 'dalaman' yang tak leyh diceritakan kepada umum, aku maseh tetap berbangga menjadi salah satu daripada warga sagacious!!! HIDUP SAGACIOUS!!! Sama2 kite bangun, sma2 kite jatuh...k? yang penting sume kene bersatu,jgn la ade yang pntingkan dri sndri... k?

SAYANG SAGACIOUS!!!!