Terima kasih!

Hit Counter

Sunday, May 30, 2010

saje2 jurp..


::pengakap gurlz::

esok exam add math!! argh! tolong la aku... hmm.. tu la cuti wesak buat ape kat rumah? mecet, ternet.. cam ne nak berjaya? hahahaha..ape p0n malam ney aku mesti study tol2.. aku tak doe gagal add lagi.. cian cikgu jaslina ajar aku penat2.. tapi? haprak!! taek an aku?
wee~ kat atas ue gambo2 kawan2 aku.... member2 aku sumenye gile lensa! pening kpala aku teng0k dieorng bgamb0.. huhu..(^_^)

::me & wawa::
well, smlm aku dpt mez drpd mmber lame.. hmm.. aku sbnrnya x paham ape mslh dye.. biarlah aku sorng jurp y thu.. kpd mmber aku ue, klu ko bce blog ney, aku nk ntx maaf yerk? sorry ar..aku bukan sengaja.. sorry la yerk.. (aq rase da bnyk sngt aku mntx maaf kt dye).. tolong la bro, small matter jerk ue.. x yah pnjg-pnjgan k?

::me::

hope 1 hari nnti aku dpt pki jubah y betol2 saiz aku.. haha..well, aku cuti ney blek arey sabtu coz nk pergi KL!!! Nk tengok final DRUMLINE!! ok? kt cni aku nk ajar korang care2 vote skula aku..
type SOXDRUM05 and send ke 33396!!

jgn lupe au vote!! hehehe.. kat sne t ade aizat n stacy(y aq ingt la)..lalala... aku sbnrnye mls nk pergi.. tp memandangkan ayah x kasik pergi batu pahat sndri....trpksa aq pg..aku mls sebab nnti musti sesak abes... aq x suke la... (-_-)..ape p0n..whtever la...
for my beloved ustazah
USTAZAH AMIZAH

SELAMAT PENGANTIN BARU!!!
P/S: SORRY SANGAT TAK DAPAT DATANG!! CAYUNK USTAZAH KETAT2!!!
(^_^)..
stop and wait for the new entry!! ~~


::ME::
X0X0